Navigatie

Hai! Mijn naam is Martine en ik ben het gezicht achter Marsanda, zowel de fotografie als de geboortekaartjes. 
Marsanda is eigenlijk heel spontaan bedacht, mijn naam is (Mar)tine en onze dochters heten (San)ne & (Da)phne. Als je de voorletters mengt krijgt je dus Marsanda, echt uniek en helemaal ik dus!

In 2010 gestart met de geboortekaartjes door middel van een uit de hand gelopen hobby. Een geboortekaartje ontwerpen voor een vriendin, ik vond het spannend maar super leu. Zo is de hele reis begonnen. Wat betreft de fotografie maakte ik altijd al graag foto's, of het nu met mobiel was of met mijn instap camera. De aanvraag kwam steeds vaker om voor de geboortekaartjes ook foto's te komen maken voor de fotogeboortekaartjes. De newborns hebben hierbij mijn hart gestolen. Aangezien er heel veel komt kijken bij newborn fotografie heb ik een cursus gevolgd bij een andere newborn fotografe, workshops gevolgd en veel YouTube gekeken. Vooral Kelly Brown en Robin Lond waren mijn grote voorbeelden, ik hield van deze stijl!

Nu, 9 jaar later is het alsnof het nooit anders is geweest, fotografeer ik mini's tot een week of 3, kindjes di lekker buiten spelen en ontwerp ik nog steeds geboortekaartjes. Sinds vorig jaar geef ik zelf ook workshops voor newborn fotografie waarbij ik gebruik maak van mijn StandInBaby "Bobbie". Samen helpen wij nu andere fotografen op weg om ervoor te zorgen dat ze goed, veilig en verantwoord van start kunnen gaan.

Naast Marsanda heb ik natuurlijk ook nog hobby's. We zijn als gezin gek op reizen, vooral naar de zon, daar zijn we echt gek op. Sinds we ons appartement hebben verkocht en onze intrede hebben gedaan in een (voor onze begrippen) villa genieten we nóg meer. Een heerlijk grote achtertuin waarin we straks lekker kunnen vertoeven, ik lekker kan ontwerpen in de zon en we heerlijk kunnen eten met vrienden. Lezen vind ik ook heerlijk, vooral over Human Design en Mindset. Hoe wij als mens in elkaar zitten, wat maakt ons nu echt gelukkig en wat hebben we nodig. Young Living is een andere grote passie. Het gebruik van etherische oliën in en om het huis en uiteraard voor onze gezondheid. Ik vind het belangrijk te letten op wat we eten, ons bewust zijn van wat we op en in ons lijf smeren, we hebben er tenslotte maar 1!

Naast dit alles geniet ik enorm van familie, onze kinderen en mijn neefjes en nichtje. Familie en vrienden, het is zo ontzettend waardevol en belangrijk. Heb jij aan de hand van deze korte introductie toch nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje, je mag (bijna) alles van mij weten!

© 2018 - 2019 Marsanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel