Navigatie

VESTIGINGSADRES: De Voorweid 16, 1566 XL Assendelft - TEl. +31 (0)6 57 69 39 67.
KVK 34387260 – btw-nummer NL179968907B01.

 

Artikel 1: Prijs

De verkoopprijzen zijn uitgedrukt in euro’s. De prijzen voor de kaartjes zijn inclusief btw en drukkosten en exclusief verzendkosten opties en lintjes.
Marsanda Kaartjes behoudt zicht het recht voor om de op de website vermelde prijzen op elk gewenst moment te wijzigen.
De producten worden echter gefactureerd op basis van de tarieven die van toepassing waren op het moment van bestelling.

 

Artikel 2: Bestelling en bevestiging

De betaling geldt als een volledige bevestiging en als een akkoord met de algemene voorwaarden. Na deze bevestiging is er geen wijziging in de bestelling meer mogelijk.
De bestelling wordt na de betalingsbevestiging verwerkt. Ons bedrijf streeft ernaar om zijn websites 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk te houden, maar is niet aansprakelijk in geval van overmacht door technische redenen of onderhoud.
De klant erkent de technische beperkingen met betrekking tot het internet, voornamelijk wat betreft de raadpleging van informatie, de overdracht van bestanden en de risico’s hieraan verbonden, te kennen.
Annulering is alleen mogelijk na goedkeuring van ons bedrijf en zal in dat geval per e-mail worden bevestigd.

 

Artikel 3: Uitvoering van de bestelling

Wanneer de kaartjes op werkdagen voor 17.00 uur zijn besteld, worden deze nog diezelfde dag verzonden. Op zaterdag enz ondag is de drukkerij gesloten. Wanneer de kaartjes verzonden zijn ontvangen jullie een mail met daarin de track and trace code van de bezorgservice.

 

Artikel 4: Levering

- NEDERLAND EN BELGIË

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Kosten kaartjes (incl. btw): € 6,95

Let op: als de klant afwezig is of het leveringsbedrijf ondervindt problemen tijdens het leveren, dan behoudt het leveringsbedrijf zich het recht voor om uw pakket bij een afhaalpunt af te leveren. 

Deze levertijden dienen alleen ter informatie en geven geen garantie. 
Dit zijn de gemiddelde levertijden die onze leveringsbedrijven hebben vastgesteld. Aangezien de bezorging door onafhankelijke leveringsbedrijven wordt verzorgd, kan Marsanda Kaartjes niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen na de verzending van de bestelling.
Marsanda Kaartjes belooft echter alle nodige informatie te verstrekken zodat de klant zijn/haar pakket kan volgen. 
De producten reizen op eigen risico van de klant. Bij ontvangst van de bestelde producten dient hij/zij de producten te controleren. Deze controle heeft betrekking op de kwaliteit, de hoeveelheid, de referenties van de artikelen en de naleving van de bestelling.

 

Artikel 5: Betaling

Ons bedrijf stelt vier verschillende betaalmethodes ter beschikking:

- Bancontact
- CreditCard
- iDeal
- Betalen via factuur
- Bankpoverschrijving


De bestelling wordt pas behandeld als de betaling voldaan en goedgekeurd is door uw bank.

 

Artikel 6: Herroepingsrecht – Tevreden of geld terug

Op grond van de geldende wettelijke bepalingen beschikt de klant over een termijn van 14 dagen na ontvangst van zijn bestelling om het herroepingsrecht te doen gelden. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten (zie ook artikel 8 van de Algemene Voorwaarden).

 

Artikel 7: Klachtenregeling

Mochten de kaartjes, ondanks alle aandacht die Marsanda Kaartjes besteedt aan de kwaliteit van de bestelling, niet aan de verwachtingen van de klant voldoen door een probleem uitsluitend toe te schrijven aan ons bedrijf (beperkt tot: afwijkende foto’s en teksten in de door de klant goedgekeurde proefdruk via de website of via onze ‘ontwerper’), dan beschikt de klant over een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van zijn bestelling om zijn/haar klacht bij ons bedrijf bekend te maken. 
Na deze termijn wordt de bestelling als definitief beoordeeld. Een klacht die door Marsanda Kaartjes als rechtvaardig wordt beschouwd, geeft recht op het gratis herdrukken van de bestelling of op een volledige vergoeding binnen een termijn van twee weken. Marsanda Kaartjes behoudt zich het recht voor om de producten retour te vragen. De verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.

 

Artikel 8: Intellectueel eigendom

Op alle illustraties, foto’s, afbeeldingen en teksten op deze website rust auteursrecht en geldt het intellectueel eigendomsrecht.
Alle reproductie van de website ‘cottonbird.nl’ of delen daarvan en de daarop gepresenteerde producten is niet toegestaan.

 

 

© 2018 - 2019 Marsanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel