Navigatie

100 procent klanttevredenheid - Dat staat voorop

Marsanda garandeert een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.

 

Milieu

Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten.

Marsanda heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens haar dienstverlening.

 

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de dienstverlening of heb je een klacht, dan vraag ik je dit binnen 14 dagen kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:

  • via e-mail: marsandafotografie@kpnmail.nl
  • per telefoon: 06 290 958 92 - op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur
  • schriftelijk: Marsanda Fotografie, Vestaplein 19, 1521 AN Wormerveer

Ik doe er alles aan om jouw probleem binnen 72 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloof ik!

 

Verder wil ik je graag wijzen op de geschillenprocedure van de Thuiswinkelorganisatie, ook bereikbaar via www.degeschillencommissie.nl/home

 

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoel ik de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is Marsanda niet verantwoordelijk.

 

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op de pagina over bezorging.

 

Veilig betalen

Op de pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Marsanda gebruik van de diensten van Adyen - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt hiermee niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.

 

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor Marsanda, advies voor de verbetering van de dienstverlening of andere vragen, dan hoor ik die graag. Ik sta open voor suggesties en aanbevelingen. Bel me op 06 290 958 92 of stuur een mail naar marsandafotografie@kpnmail.nl

© 2018 - 2019 Marsanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel