Navigatie

Bezorging

De proefdrukken van Marsanda worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/ enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

 

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Marsanda heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan verneem ik dit graag van je zodat ik per omgaande actie kan ondernemen. Neem gerust contact op.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al de pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 15.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bezorging in Nederland en België is GRATIS! Bekijk de overige prijzen op de prijzenpagina.

 

Klachten over bezorging
Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel mij dan op 06 - 290 958 92 of neem contact op per mail.

Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

 

Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

© 2018 - 2019 Marsanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel